maziani's FotoPage

By: maziani mohamed

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 3-Jan-2009 07:12 Email | Share | | Bookmark
Selamat tahun baru 1430H & 2009

 
 


Hopefully i'm not too late to wish Happy new year 2009 & 1430H..Semoga kedatangan tahun baru ini akan lebih bermakna dan bermanfaat buat kita sume..azam baru??actually ada azam tahun lepas yg blm terlaksana..bawak lah ke tahun baru ni..BEST OF LUCK FOR EVERYBODY..






Saturday, 6-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Road Tour in Perak..

irsya
kesian hubby drive jauh
Selamat Pengantin Baru Tasya
View all 6 photos...


Ummph..baru nak upload gambar2 road tour in Perak nie..time weekend b4 raya haji, pegi weeding officemate kat Setiawan..Sesaje try lalu ikut Sabak Bernam..memang byk view yg cantik kat sana..tp tak sempat berenti pun coz nak cepat sampai Setiawan..niat di hati nak terus ke Kelantan lepas weeding tu..tapi disebabkan dah petang sgt dan dinasihatkan oleh beberapa org supaya x lalu kat jln Grik Jeli time mlm..kitaorg pun kena la bermalam kat Perak..mula2 gie Kuala Kangsar cari hotel..tapi xde kosong, maklumlah mlm minggu..kitaorg pun meneruskan perjalanan ke Ipoh..nasib ada bilik kosong kat Heritage..check in kat hotel dah kul 10mlm..terus g makan kat Dataran Ipoh dan balik berehat kat bilik..Kesian si kecik Irsyad boring lama sgt dok dlm kereta..mcm2 gaya dah dibuatnya..asyik tido je dlm kereta..yg paling bestnya kitaorg sempat singgah beli labu sayung dekat Sayong walaupun time tu dah maghrib...

Esoknya, meneruskan perjalanan ke Kelantan..cantik & sejuk rupanya kat puncak bukit on the way ke Jeli tu..mcm kat genting lak..pastu ada nampak satu tasik besar..tp tak igt dah nama apa..org ckp ikan Toman besar2 kat situ..tp x de la nampak time lalu tu..yg mendebarkan kitaorg stuck about 1/2 jam coz ada pokok tumbang..lebih kurang 3 pm, Alhamdulillah kitaorg sampai kat rumah nenda ku yg dah lama tak jumpa..best gak road tour kali ni..lain kali kalau ada rezeki nak g Perak lagi..anyway,Selamat hari raya Aidil Adha untuk Semua...


Irsyad br bgn tido..


jauh Hubby drive..


Selamat pengantin baru Tasya..


manja abah..


Saturday, 29-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
It's Thomas..!!



Weekend tak tau nak pi mana boring lak dok melepak je kat umah...ummph..dah lama tak menziarah KLCC..so ibu ngan abah bawak si kenit Irsyad meronda ronda KLCC..meriah sungguh dengan giant christmas tree kat tengah2 KLCC..org tok sah ckp la ramainya..tgh jalan2 tu jumpa la si Thomas ni..kalau nak tau..Irsyad kalau tgk cite Thomas & Friends siap joget2 lagi..kesian Irsyad bukan main sronok dia dapat naik Thomas, ibu pun letak la 2 keping duit 50 sen ..lagi la dia sronok bila Thomas gerak siap ngan lagu lagi..Irsyad...Irsyad..


Sronoknya dia..

http://www.youtube.com/watch?v=hw522GIskVc



Thursday, 27-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
..Happy birthday Abah..



Special entry for Abah...Happy Birthday Hubby...Moga Hubby sentiasa dirahmati Allah selalu, dikurniakan kesihatan yg baik,dimurahkan rezeki,moga panjang umur dan gembira selalu disamping Ibu & Irsyad..sorry tak sempat nak beli kek pun utk Hubby..tapi ibu ada birthday present...merah nya makngah, kasut futsal sape ni??hehehe..moga makin terrer main futsal..yg pasti Irsyad cukup minat ngan kasut nie coz tiap2 hari dia try nak pakai kasut besar nie....



http://www.123greetings.com/birthday/balloons/tedd21.html

We love you abah..


Wednesday, 26-Nov-2008 00:39 Email | Share | | Bookmark
Irsyad got high fever

 
 
 

Masuk ari ni dah 3 hari ibu tak keje ..Irsyad got fever since last Sunday..kesian anak ibu ni..Sunday morning bangun je tido Irsyad dah start merengek je..ibu suap nasi pun tak nak.minum susu je..petang gie Klinik Idzham.doc kata demam biasa je..Monday temperature Irsyad dah 39..tiap kali minum susu muntah balik sampai dia takut nak minum susu..makan ubat pun muntah..malam gie hosp Pusrawi doc kata demam dia tinggi 39.5..masuk ubat ikut bontot..tapi irsyad still boleh berjalan2 & main2 lagi..kul 2 pagi ibu tersedar coz dengar nafas Irsyad kuat..Ya Allah, risau nya tgk Irsyad dah mula menggigil..terus ajak abah gie Klinik terdekat..Klinik Idzham..temperature dia dah 40..doc masuk kan ubat ikut bontot lagi..balik terus lapkan badan dia dengan air sejuk sampai esok pagi..On tuesday pun temperature dia turun naik..hari nie Alhamdulillah Irsyad dah mula main2, jalan sana sini, minum susu pun dah mcm biasa....tapi pagi ni baru perasan kat muka Irsyad ada bintik2 merah..rashes ke ni..tp Irsyad x pernah ada rashes kat muka..risau pulak..measles ke ni..isshk..risau nye.. Ibu doakan Irsyad kuat & cepat sihat sayang..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net